Home Gadgets Tag billeder på ferien med gadgets til din mobil

Tag billeder på ferien med gadgets til din mobil

1525
0

Skal du ud og rejse i år? Hvad enten turen går sydpå, eller du skal længere væk, bør du forevige minderne fra rejsen med billeder, så du altid kan finde billederne frem igen og mindes turen. Smartphonen gør det nemt at tage og lagre billeder, og med de rigtige gadgets bliver det endnu lettere at tage gode billeder på ferien.

Tag billeder under vandet med et vandtæt mobilcover

Vil du tage billeder tæt på poolen eller på stranden? Med et vandtæt mobilcover er din mobil beskyttet mod vand, salt og klor, som kan skade din mobil. Mange finder en tryghed i at have et vandtæt cover, hvis de bruger deres mobil tæt på poolen eller på en båd. Men et vandtæt mobilcover er ikke kun praktisk. Du får yderligere muligheden for at tage billeder under vand. Her anbefales det at vælge en vandtæt mobiltaske, som kan holde mobilen vandtæt ned til ti meter. Skal du ud og dykke, kan du få nogle gode feriebilleder under vand og gemme minderne fra dykketuren med en vandtæt mobiltaske.

Gør det nemmere at tage billeder med en selfiestang

På ferien ønsker mange at tage en selfie af dem selv. Selfiestangen gør det nemt for dig at tage et billede på afstand. Selfiestangen er også god at have med på en ferie, hvor I er mange afsted. Det kan nemlig være svært at tage billeder, hvor alle er med på én gang. Og her kan selfiestangen gøre det muligt at få alle med på billedet. Du kan finde mange forskellige selfiestænger, og de varierer en del i udseende og pris. Du kan finde en billig selfiestang, som skal tilkobles med et jackstick. Du kan også vælge en selfiestang i god kvalitet, hvor der for eksempel er Bluetooth og fjernbetjening inkluderet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here