Home Mobil Hvad du skal tjekke inden, du køber en brugt smartphone

Hvad du skal tjekke inden, du køber en brugt smartphone

1182
0

Nye smartphones er lækre, og så ofte, som der bliver præsenteret nye modeller, er det næsten umuligt konstant at være med på moden. Men bare fordi der bliver præsenteret nye modeller, betyder det jo ikke, at de gamle skal kasseres med det samme. Faktisk er markedet for brugte smartphones rimelig stort, billigt og godt, så længe du er opmærksom på følgende ting.

4 ting du skal spørge sælgeren om

Spørg sælgeren, om kvitteringen stadig findes, og om der stadig er garanti på telefonen eller eventuelt tegnet en ekstra forsikring. Selvom mobilen er brugt, kan det være en rigtig god idé at købe en, hvor kvittering og garanti stadig er med.

Selvom der sikkert er billeder af mobilen på annoncen, bør du dobbelttjekke hos sælgeren, om der er nogle skader eller andre fejl ved mobilen. På den måde er du helt sikker på, at du får det, du har betalt for.

Spørg også sælgeren om, hvilke ting der hører med til mobilen. Er der oplader, høretelefoner og covers med i prisen? For er der ikke det, skal du i dit budget selvfølgelig også medregne, at dette er noget, du skal bruge penge på ved siden af.

For den sikre handels skyld kan du spørge sælgeren, om I skal mødes og handle. Selvfølgelig ikke hvis I bor i hver sin ende af landet. Men mødes I, har du muligheden for at tjekke mobilen, inden du betaler.

Gå efter din egen sunde fornuft

Når du køber en brugt smartphone, er det vigtigste faktisk, at du bevarer den sunde fornuft. Lad være med at kaste dig over den første og den bedste uden at se dig for. Som regel gør man sig selv en tjeneste ved at springe de billigste over. Særligt hvis nogen sælger en smartphone væsentligt billigere end gennemsnittet, kan det være en god idé at lede videre. Her er der nemlig fare for at være tale om en telefon med mange skader og fejl, der måske ikke lige er blevet dokumenteret i annoncen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here