Home Mobil Ny mobil på et SU-budget?

Ny mobil på et SU-budget?

1221
0

Som studerende på SU har du måske ikke råd til at købe den nyeste mobil, der lige er udkommet på markedet. Dog kan din mobil være helt slidt op, gået i stykker eller blevet væk, og derfor skal du have en ny. Hvordan finder du en god mobil, som ikke er alt for dyr? En ny mobil kan ofte være en dyr investering, hvis du vælger at købe den nyeste model af iPhone, Huawei, Samsung eller et andet mærke. Er du på SU, kan du dog stadig få en god mobil uden at sprænge hele budgettet.

Få en god mobil til en SU-venlig pris ved at købe en brugt mobil

Når du skal have dig en ny, men billig mobil, kan du overveje, om du skal købe en brugt. Der findes mange mobilelskere, som altid køber den nyeste model, så snart den udkommer, og derfor sætter de deres gamle mobil til salg. Ofte er mobilen stadig i god stand, da den ikke er blevet brugt i lang tid, og derfor vil du kunne få en forholdsvis ny og god telefon, men til en billigere pris. Når du skal købe en brugt mobil, er det vigtigt, at du ikke vælger en alt for gammel model, da ældre mobiler kan få problemer med software, batteri eller andet. For eksempel kan ældre iPhone-modeller have problemer med at køre de nye softwareopdateringer, og mobilen vil derfor med tiden blive helt ubrugelig.

Køb en splinterny mobil til en fornuftig pris

Bryder du dig ikke om at købe en brugt mobil, kan du også vælge at købe en helt ny og ubrugt mobil til en fornuftig pris. De ældre modeller sælges i butikkerne til en billigere pris end de nyeste modeller, og du vil derfor kunne finde en helt ny mobil, som ikke er alt for dyr.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here