Home Tips og tricks Vil du også have privatliv når du bruger din mobil?

Vil du også have privatliv når du bruger din mobil?

957
0

Telefonen er blevet en fast del af vores dagligdag, og det er de færreste som går nogen steder uden deres mobil. Vi bruger den til at ringe, sende sms’er, samt at tilgå internettet fra forskellige steder i løbet af vores dag. Dette er helt uvidende om at der faktisk sidder folk, som kan tilgå vores private oplysninger, såsom vores browserhistorik. Nogle mennesker har ikke noget imod dette, men bryder du dig alligevel ikke om tanken om at der kan sidde mennesker og følge med i dit liv? I så fald kan du læse med her.

Hvordan kan VPN hjælpe dig?

Virtual Private Network, også kendt som VPN, kan hjælpe dig på mange vigtige områder, når du færdes på internettet. Det er nemlig de færreste af os, som når vi logger på et offentligt netværk, gør os bare de mindste overvejelser om hvilke mennesker som kan tilgå disse data. Som indeholder stort set alle vores personlige data, lige fra bankoplysninger til cpr-nummer. Her kan VPN hjælpe, det sikre nemlig at vores data bliver utilgængelige for hackere og mennesker vi ikke ønsker skal have fingre i dem. Dette gør den ved at skjule din IP-adresse, samt at kryptere alle de data som hele tiden strømmer igennem din computer.

Hvordan finder du det bedste VPN til dit behov?

Det er meget forskelligt hvad vi mennesker har af behov, når det kommer til at finde det helt rigtige VPN-netværk. Nogle mennesker bruger dagligt et utal af timer på telefonen, og har ikke så meget tålmodighed når det kommer til ventetid osv. Disse mennesker vil have gavn af et VPN- netværk med høj hastighed og kapacitet, du kan læse mere om den bedste vpn her. Dem som ikke bruger lang tid på nettet vil ofte kunne stille sig tilfredse med et langsommere, men derfor også billigere VPN.