Home Tips og tricks Dokumenter fede oplevelser med din mobil

Dokumenter fede oplevelser med din mobil

887
0

Noget, af det helt særlige og mest betydningsfulde her i livet, er minder. Og sjovt nok findes der en masse fakta om minder, der kan få dig til at tænke dig en ekstra gang om eller måske undre dig, hver gang du tænker tilbage på et bestemt minde. For et af disse pudsige facts kan blandt andet være dette:

”Hver gang du tænker på et minde, så tænker du faktisk tilbage, til sidste gang du tænkte på det.”

Det kan være én af grundene til, at minder syntes at blive svagere og mindre tydelige gennem årerne. Derfor kan dit første minde også være næsten uklart og uvirkeligt, når du tænker på det. Dertil hører også et logisk fact: Minder begynder nemlig først at blive skabt omkring 2-3-årsalderen.

Billeder og videoer – nøglen til minderne

Hvis der er noget, der kan give dig nostalgi til et minde, så er det billeder og videoer. De har en stor effekt på, hvordan din hjerne ser mindet. Derfor kan det være en god idé at tage en masse billeder og videoer, når du er ude at rejse. Så har du noget at se tilbage på, når du kommer hjem fra turen og har svært ved at huske alt det, der skete.

Hvis du overvejer at rejse, så kan du vælge at tage en ungdomsrejse til et smukt sted, hvor du kan få de fedeste oplevelser og minder. Du kan få nye venner, eller bare have det som dit særlige tidspunkt i livet, som ingen andre behøver at have indflydelse på. For det er dit. Dine minder. Måske er du i gang med dit sabbatår, efter du er færdig på gymnasiet eller inden du fortsætter på dit studie.

Hvide sandstrande og grøn natur

Billeder og videoer kan deles. Men de kan også gemmes. Du behøver ikke at rende rundt med din telefon fremme hele tiden, fordi du lige skal have det perfekte billede til dit nye instagram opslag. Du kan tage billeder, fordi du har en mappe derhjemme, hvor du gemmer billeder, tegninger, postkort mm. Som gemte minder, du kan kigge tilbage på en dag.