Home Computer Tjen penge på din gamle computer

Tjen penge på din gamle computer

1246
0

Vidste du godt, at din gamle computer er penge værd? Uanset om du købte den sidste sommer, eller om den er 10 år gammel, kan du nemt få solgt den eller dens reservedele. Smid derfor ikke bare din gamle computer ud, men læs i stedet med her og bliv klogere på, hvordan du sikrer dig et vellykket salg af din computer. Måske du endda selv får lyst til at købe en ny brugt computer bagefter.

Gode råd til salget

  1. Slet alle dine gamle ting. Slet al din persondata og gem eventuelt alle dine ting i iCloud, Google Drive eller Dropbox, så de hverken går til spilde eller bliver til glæde for andre.
  2. Husk en kvittering. Køberen vil sikkert spørge efter en kvittering, og ofte kan du få flere penge for computeren, hvis du har en.
  3. Dokumentér ridser og/eller andre skader og mangler. Det er vigtigt, at du er ærlig i din annonce. Tag billeder af det der eventuelt er galt med dine computer. Gør også opmærksom på hvis der mangler en oplader eller andet til computeren.
  4. Sæt din computer til salg på flere platforme. Dette kan både være på diverse brugtvarehjemmesider og på sociale medier.
  5. Sørg for at du har fået pengene, inden du sender varen. Det sikreste vil være at mødes med køberen og handle.

Køb selv en brugt computer

Har du selv solgt en udmærket computer videre, er det måske gået op for dig, at det rent faktisk er muligt at spare mange penge på at købe brugt. I dag er der op til flere steder, du kan købe brugte computere i god stand – endda både med købsbevis, garanti og reklamationsret. På den måde kan du sikkert få dig en ny computer til op mod 80 % af prisen. Og så er denne form for elektronikkøb meget bedre for miljøet.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here