Home Mobil De bedste høretelefoner til din mobil

De bedste høretelefoner til din mobil

1105
0

Podcasts er det nye sort, vi kan ikke løbe en tur uden musik, og efterhånden kan vi høre alle verdens bøger som lydbog. For mange danskere er høretelefoner derfor fuldstændig uundværlige. Gud forbyde at vi kom ud ad døren og ind i bussen uden.

De fleste bruger primært deres høretelefoner til at lytte til noget, der bliver afspillet fra deres mobil, og derfor er høretelefonerne og mobilen begge blevet en meget vigtig gadget i vores dagligdag. Om de skal bruges på farten, til træningen eller bare derhjemme, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige type.

In-ear til gåture eller hjemmebrug

Den type høretelefoner, der ofte medfølger smartphones og diverse devices, er in-ear høretelefoner. Fordelene ved disse små og fikse høretelefoner er, at de er praktiske, neutrale og nemme at have med rundt. Derfor kan de være gode til gåture eller til at sidde derhjemme og lytte til en lydbog. Ulempen ved disse er dog, at meget af lyden ofte slipper ud, og støjdæmpende in-ear høretelefoner, der ofte er i virkelig god kvalitet, er som regel også ret dyre.

De to andre typer høretelefoner on-ear og over-ear er knap så neutrale, som de små in-ear er. Begge disse typer fås som regel i støjreducerende materiale, der lukker baggrundsstøj ude og skaber en meget bedre oplevelse af lyden. Nogle af de dyre modeller kan endda opfange støjen og erstatte lyden med stilhed. Går du meget op i god lyd, bør du vælge on-ear eller over-ear, der også er geniale til eksempelvis at lukke af fra resten af træningscenteret under en hård træning. Dog kan særligt over-ear høretelefonerne være ubehagelig at have på i længere tid ad gangen, og de er ikke altid lige nemme at skulle have med på farten.

Bluetooth eller ledninger

Særligt on-ear og over-ear høretelefoner kan ofte fås som trådløse, hvor lyden sendes fra din mobil til dine høretelefoner via Bluetooth. At skulle slippe for ledningen er en stor fordel i mange situationer, men har du ofte brug for at slå mobilen på flytilstand, er det ikke så smart at skulle være afhængig af Bluetooth. Nogle modeller kan fås både som trådløse og med tilhørende ledning.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here