Home Tips og tricks Tips til at give din mobil et længere liv

Tips til at give din mobil et længere liv

1350
0

De fleste har deres mobil med over alt, og den er altid lige ved hånden. Men i takt med at mobiler er blevet mere moderne og avanceret samt har fået større skærme, så er de også blevet meget mere skrøbelige. Har du den til at ligge i tasken eller blot i lommen, så vil dette faktisk kunne skade mobilen, og det er langt fra alle skader, som bliver dækket af den garanti, du får med, når du køber mobilen. Fugt er desuden også med til at skade mange mobiler, og når man lever i et land som Danmark, så kan dette godt være svært at undgå. Det er nemlig ikke kun en tur i toilettet, som kan give fugtskader. En svedig hånd, regn eller et fugtigt rum kan være med til at skabe fugt i din mobil. Du får derfor disse fem tips til, hvordan du kan passe på din mobil og dermed give den et længere liv.

Fem tips til et længere mobilliv

Følger du følgende fem tips, er du godt på vej til at kunne beholde din mobil i længere tid end normalt.

  • Først og fremmest skal du passe på din mobil, når du er udenfor. Gem den væk når det regner, hold den varm når det er koldt og sørg for, at den ikke ligger i direkte sollys, da varmen kan være med til at forkorte mobilens levetid.
  • Tag ikke din mobil med på toilettet. Dette er noget, de fleste gør, men da der ofte er fugtigt på et toilet, er dette en meget dårlig ide. Og så er der samtidig fare for at tabe mobilen i toilettet.
  • Undgå at have din mobil i lommen. Dette er der også mange, der gør, især mænd da de ofte ikke går rundt med en taske. I lommen udsættes mobillen for mange stød. Opbevaring af mobilen i brystlommen er især farligt, da den her let kan glide ud, når du bukker dig.
  • Sørg for at have din mobil i et etui. På den måde undgår du skræmmer, og skulle du tabe mobilen, vil etuiet tage det værste af faldet.
  • Det sidste råd er at få en mobilforsikring, som sikrer dig mod de ting, som garantien ikke dækker. Dette er eksempelvis selvskader og fugt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here