Home Tips og tricks Telmore Play med Netflix, HBO, Musik & HBO

Telmore Play med Netflix, HBO, Musik & HBO

1020
0

Telmore tilbyder mobiltelefoni på TDC´s mobilnet og giver rabat på mobiltelefoner. Med Telmore Play tilbydes desuden en bred vifte af underholdnings- og nyhedstjenester som f.eks. HBO, TV2 Play, Netflix og 1 mio. musiknumre. Men først hvorfor finder de det overhovedet relevant med sådan en ydelse?

 

Danskernes brug af streamingtjenester

Der er ingen tvivl om, at danskerne streamer som aldrig før!

Den 1. november så en ny streamingtjeneste dagens lys, da Apple TV+ meldte sin ankomst på det danske streamingmarked. I 2020 bliver der sat endnu et plus for enden af et kendt brand, når Disney+ lander i flere europæiske lande og inden længe også i Danmark med et massivt katalog af franchises, superhelte og nostalgiske figurer. Udbuddet på et i forvejen proppet streamingmarked stiger igen, og kampen om brugernes opmærksomhed og penge intensiveres.

DR har lavet en undersøgelse af danskernes streaming og medieforbrug; her står det klart, at tre ud af fire danskere har prøvet at streame. Mere end halvdelen af den voksne befolkning streamer ugentligt. Der er ikke noget nyt i, at unge brugere streamer mere end de ældre, men andelen af ældre brugere, der vælger streamingtjenester til, er i vækst, mens andelen af danskere med adgang til et traditionelt tv-signal daler.

 

Hvem er Telmore?

Telmore er et teleselskab, som sælger mobilabonnementer, Mobilt Bredbånd og smartphones. Et andet produkt er Telmore Play, der tilbyder mobiltelefoni og digital underholdning i en samlet pakke.

Telmore startede i oktober 2000 som en protest imod de store teleselskabers høje og uigennemskuelige priser og besværlige abonnementer. Telmore var det første teleselskab, der kun var online. Kunderne kunne nemt betjene sig selv online, og det gjorde det enkelt og billigt at være telekunde. Sådan startede Telmore, og sådan fungerer det stadig i dag. Vi har markedets mest gennemskuelige priser og leverer vores services under parolen “Det er smart” og kunderne først.

Telmore skal være “Next Practice Mobile”. Det betyder, at alt, hvad vi laver, er med mobilen som epicenter, og vi stræber efter innovative løsninger, der opfylder vores kunders stigende behov for at være mobile.

 

Pakkeløsningen Telmore Play

Flere mobilselskaber vælger at lave sådan nogle pakkeløsninger, hvor man med sit mobilabonnement får andre fede ydelser inkluderet. Køb blandt andet Telmore Play med Netflix, HBO, Musik & HBO.

Telmore Play med Netflix, Musik og et helt Tivoli af underholdningstjenester koster mange penge, men til gengæld er besparelserne på streamingtjenesterne så store at prisen på taletid, mobildata og roaming hurtigt bliver gratis – Dit behov for Netflix & Co er afgørende for om Telmore Play vil spille for dig.” : Teleanalytiker, Nicolas Frederiksen.

Telmore Play er et Tivoli af underholdende streamingtjenester som kan nydes på mobil, tablet og Smart-tv. I tillæg inkluderer abonnementet en støre mængde taletid, data og roaming i EU. Hvis du i forvejen abonnerer på fx Netflix, HBO Nordic eller ViaPlay, så kan du spare mange penge ved at skifte til et Telmore Play abonnement.

Besparelserne du opnår på de enkelte streamingtjenester overvejer hurtigt prisen på Telmore Play-abonnementet og hvis dy har behov for to eller flere af de inkluderede tjenester fx Netflix eller Viaplay, så bliver den effektive pris du betaler for Taletid, Mobildata Og roaming meget lav.