Home Mobil Lad din mobil stå for underholdningen, når du er på farten

Lad din mobil stå for underholdningen, når du er på farten

567
0

Har du en lang togtur foran dig, eller er du på vej i skole med bussen? I stedet for at transporttiden bliver til spildtid, kan du bruge tiden fornuftigt blot ved hjælp af din mobiltelefon. Ja – du hørte rigtigt! Her får du en række tips til, hvordan du kan bruge din mobil til at underholde dig, når du er på farten.

Lyt til en af de mange spændende lydbøger

En lydbog er lige noget for dig, der ikke er den store fan af at hive en bog frem og læse i. I stedet kan du blot finde din favoritbog frem på mobilen, læne dig tilbage og lytte. Du kan finde mange gratis bøger på nettet, så du kan få underholdning på din tur uden at bruge en krone.

Er du i tvivl om, hvilken lydbogstjeneste du vil benytte dig af? Bookbeat er en af lytternes foretrukne platforme, og de har et stort bibliotek fyldt med lydbøger, der venter på dig.

Se din favoritserie

Ved du ikke, hvad du skal give dig til på togturen? Så kan du finde mobilen eller tabletten frem og se et afsnit af din favoritserie. Det er en god måde at få brugt en masse tid på, og det kræver ikke andet end et elektronisk apparat og et par høretelefoner, så du ikke forstyrrer menneskerne omkring dig.

Udforsk nye spil

Hvornår har du sidst hentet et nyt spil ned på din telefon? Ofte downloader man et par spil, spiller dem nogle gange, og så er det som om, at man mister lysten til at spille det. Så hvorfor ikke bruge togturen på at udforske nogle af de nye spil på markedet, som du kan bruge tiden på, når du er på farten? Det er i hvert fald en god løsning, hvis du er på jagt efter måder at udnytte spildtiden.