Home Computer Få styr på kommunikationen i virksomheden

Få styr på kommunikationen i virksomheden

685
0

For at drive en velfungerende virksomhed, er det afgørende, at kommunikationen på arbejdspladsen fungerer. Det er nemlig rigtig svært at være produktiv, hvis der er tvivl om arbejdsopgaver, ferie, deadlines osv. Men der er heldigvis også mange måder, man kan løse problemerne på, hvis kommunikationen ikke fungerer, som den skal. Dette gælder både digitalt, ved møder og ved samtaler mellem chef og medarbejder. Hvis kommunikationen i din virksomhed er velfungerende, er der stort set ikke det, I ikke kan opnå.

Prøv sharepoint 365

I langt de fleste virksomheder er computere og telefoner en integreret del af hverdagen. En stor del af vores kommunikation foregår i dag teknologisk, og derfor er det rigtig vigtigt, at de kommunikationsplatforme, vi bruger, fungerer godt. I kan for eksempel prøve sharepoint 365, der er perfekt til samarbejde – både indenfor virksomheden og med andre parter. På platformen kan du både bruge communication sites, der kan fungere som virksomhedens intranet, og team sites, som er perfekt til at samarbejde og håndtere dokumenter.

Styrk sammenholdet

For at styrke kommunikationen på arbejdspladsen, er det også vigtigt, at chefer såvel som medarbejdere har et ordentligt sammenhold. Det er meget nemmere at arbejde sammen med folk, man kender godt og bryder sig om. Her kommer en lille liste med idéer til aktiviteter, du og dine medarbejdere kan lave uden sammen uden for arbejdspladsen:

  • Tag ud og bowle. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der garanteret kan skabe masser af holdånd.

  • Besøg en klatrebane. Hvis I som team er klar på at skubbe til jeres egne grænser og hjælpe hinanden, så er klatring en perfekt aktivitet.

  • Restaurantbesøg. Det er altid hyggeligt at spise en dejlig middag sammen, og det kan garanteret sætte gang i en masse spændende samtaler.

  • Hvis I ikke er i humør til noget stort og festligt, så kan en hyggelig gåtur også gøre underværker.