Home Øvrigt indhold En familiebil som rummer det hele

En familiebil som rummer det hele

684
0

Normalvis forbinder man muligvis de lækre Volvo biler med biler, som er i den lidt dyrere prisklasse. Sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. Det er nemlig muligt at lease en nyere brugt skøn Volvo til meget billigere priser, end markedet ellers byder på. Dette kan gøres gennem PerBcars, fordi deres biler er importeret fra udlandet.

Undgå efterregninger som skrækhistorierne byder på

Gennem tiden har leasingmarkedet budt på historier om efterregninger. Der er selvfølgelig råd at hente og vejledning for at undgå disse. Man opfordres til at følge tre gode råd: Angiv så nøjagtigt så muligt km behov, reguler kørselsbehov ved ændringer og pas på bilen. Følger man disse tre råd, så reducerer man chancen for at få efterregninger.

Leasingaftalerne, eksempelvis Volvo leasing, er bundet op af anbefalinger fra FDM og SKAT. Det er nemlig en vigtig værdi hos dem, fordi de ønsker at være en transparent virksomhed. Ved denne gennemsigtighed opbygges den bedste tillid til kunderne. Ligeledes giver det kunderne tryghed, så de undgår skattemæssige konsekvenser. Allerede ved indgåelse af aftale gives der et overblik over de forskellige muligheder, som eksisterer ved afslutning af leasingperioden.

Forskellige muligheder til både privat og erhverv

Er du allerede blevet fristet til at køre rundt i en af de mest sikre bilmærker på markedet? Det er helt forståeligt. Nu mangler du blot at få mere info, så du kan vide, hvilken leasingaftale som er den rigtige for dig. Der eksisterer forskellige aftaler såsom flexleasing og splitleasing eller en kombination af disse. Hvilken som er den mest tiltalende afhænger af udgangspunktet, eller hvad målet med bilen er efter endt leasingperiode. Det handler om at afdække sit behov. Der er gode råd at hente, og det kan være en god ide med vejledning fra en professionel i et firma med over 50 års erfaring. Ønsker du at have noget lækkert udstyr til blandt andet din telefon, når du er på farten? Måske kan det give en masse gode ideer at kigge på E Mobiler. Der er både tricks og tips til gadgets til livet på farten.