Home Udstyr Print årets feriebilleder derhjemme

Print årets feriebilleder derhjemme

1712
0

Efterhånden har vi danskere bare vores billeder liggende på vores smartphones, computere, på OneDrive eller i Dropbox. Derfor ender det desværre tit med, at billederne kun bliver kigget på engang imellem. Det er noget andet og knap så hyggeligt, end når man kan sidde flere og kigge et fotoalbum igennem og mindes alle de gode feriestunder, billederne stammer fra.

 

Så hvorfor ikke gå tilbage til den mere gammeldags og traditionelle måde og print dine billeder ud og lav et flot fotoalbum? Du behøver ikke engang at få dem printet ud via en hjemmeside eller i en fotobutik. Du kan nemlig få et billigt og godt resultat på din egen printer derhjemme.

 

Billige billeder i god kvalitet

Med blækpatroner om Brother eller Canonkan du forevige dine ferieminder på print til en billig pris og i god kvalitet. Med de kompatible varianter, der er designet til en Canon printer uden at være produceret af Canon, kan du for eksempel spare penge uden at skulle gå på kompromis med den høje kvalitet. Se mere her: https://www.billigtoner.dk.

 

Når du vælger en forhandler, der forhandler kompatible blækpatroner i en god kvalitet, kan du slå helt op til 75% af prisen og stadig opnå det samme resultat, når dine feriebilleder, fødselsdagsbilleder eller billeder af børnene, kommer ud af printeren. Sørg blot for både at fylde sort blæk samt en kombination af gul, cyan eller blå og magenta eller råd i din printer for at opnå det optimale farveresultat.

 

Det har aldrig været nemmere

Med Canon-printeren og dens blækpatroner har det aldrig været nemmere at printe dine minder. For her har du rent faktisk muligheden for at printe fotos i professionel kvalitet direkte fra din smartphone eller et WiFi-aktiveret kamera. Du skal derfor ikke længere først bruge tid på at få lagt billederne over på din computer. I stedet kan dine billeder blive printet på blot få sekunder – lige til at lægge ind i fotoalbummet.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here