Home Udstyr Guide til billigt blæk og toner til din printer

Guide til billigt blæk og toner til din printer

1625
0

Måske er du nogle gange blevet overrasket over priserne på blæk og toner til din printer. Og de kan også virkelig være dyre! Men faktisk kan der være penge at spare alt efter hvilken patron og forhandler, du vælger.

Men inden du går på prisjagt skal du være klar over hvilket blæk og toner, der passer til din printer og hvilke, du har brug for.

Blæk og toner til din printer

Når du skal købe nyt blæk og toner, er det ikke helt ligegyldigt hvilket, du vælger. Du skal vælge noget, du med sikkerhed ved er kompatibel med din enhed.

Heldigvis finder du altid de oplysninger, du har brug for til at købe den rigtige, i brugsanvisningen. Dette gælder uanset om du har brug for patroner til en faxmaskine, printer eller kopimaskine.

Skal du bruge din printer til at producere farveudskrifter, skal du altid bruge en sort blækpatron og en kombination af gul, cyan eller blå og magenta eller rød. Mangler din printer en af disse farvepatroner, vil farveprintet få et underligt skær. Skal du ikke printe i farve, er det blot sort/hvid patroner, der er nødvendige.

Spar penge med de kompatible printerpatroner

Der hvor du kan gøre de økonomiske besparelser er på valget af originale blækpatroner eller kompatible blækpatroner.

De originale blækpatroner er den dyreste type af printerpatroner og kan være helt op til 75% dyrere end patroner, der er fabrikeret af en anden producent. Når patronerne er fabrikeret af en anden producent, kaldes de kompatible blækpatroner. Disse er fabrikeret af nye materialer, men ikke af printerproducenten selv. Da du med kompatible blækpatroner blot køber en ny patron, der er designet til din printer uden at skulle betale for mærkedet, kan du virkelig gøre store økonomiske besparelser. Find blækpatroner online og sørg for at der altid er blæk i printeren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here