Home Tips og tricks Med dette simple trick kan du rense din mobil

Med dette simple trick kan du rense din mobil

3821
0

Har du problemer med at oplade din mobil? Sidder dine høretelefoner dårligt fast i din AUX-indgang, eller oplever du dårlig lyd i din mikrofon, når du snakker gennem høretelefoner? Så er det sandsynligvis på grund af, at lommeuld og andet støv har samlet sig i indgangene og nu blokerer for dine stik. Når en telefon opbevares i en taske, lomme eller lignende, opsamler AUX-indgangen og ladeporten støv, som i sidste ende resulterer i en løs forbindelse.

Rens din mobil med en tandstik i træ

Det er et kendt problem, at ladeporten på din mobil med tiden vil samle støv. Mange er ikke klar over, at det ofte er støv, der medvirker, at mobilen ikke kan lade eller tilkoble et headset, og derfor er der mange, som sender deres mobil til reparation. Problemet med støv i mobilen kan dog løses uden at sende telefonen til reparation. Både ladeport og AUX-indgang kan renses ved brug af et tyndt og aflangt objekt, som fx en tandstik. Det mest oplagte er at bruge en tandstik i træ. Med tandstikken kan du skrabe de indvendige sider af telefonens indgange og dermed skubbe den ophobede støv ud. Ved brug af denne simple metode kan din telefon atter føles som ny, hvor ladestikket ikke kontinuerligt til- og frakobler, når man forsøger at få strøm på samt løst headphone-stik, som frakobler når du cykler eller dårlig lyd i din mikrofon, når du forsøger at snakke i telefon gennem headset.

Vær forsigtig

Husk at være forsigtig, når du renser din mobil. Hverken ladeport eller AUX-indgang har godt af at blive skrabet for voldsomt med tandstikken. Brug derfor nænsomt tandstikken til at få støv ud. Der findes også andre tricks til at få støv ud af sin mobil. Du kan finde videoguides angående rensning af mobilindgange på youtube eller læse mere online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here