Home Øvrigt indhold Fordele og ulemper ved trådløse headsets til mobilen

Fordele og ulemper ved trådløse headsets til mobilen

1462
0

Mange af os hører ofte musik, podcasts og lydbøger via mobiltelefonen, mens vi er på farten. Vi snakker også tit i telefon, mens vi foretager os andre ting. Derfor er det vigtigt at have et godt headset, så du ikke behøver at holde ved telefonen, mens du lytter til musik eller foretager et opkald. Hvis du er på udkig efter et nyt headset til din mobiltelefon, kan det være en idé at kigge efter et trådløst et af slagsen. Her får du de to største fordele og ulemper ved trådløse headsets. Lån penge her, hvis du vil på jagt efter et nyt sæt headset og ikke lige har pengene til det.

 

Fordel: du slipper for en irriterende ledning

Vi kender alle det, at ledningen til headsettet bliver viklet totalt sammen, så det ikke er til at finde hoved eller hale i det. Hvis det skal undgås, kræver det, at man ruller det pænt sammen efter hver eneste gang, det har været i brug, og det kan være irriterende. Derudover kan ledningen let gribe fat i cykelstyret eller hænge fast i lynlåsen, og generelt er den bare til besvær. Det slipper du for med et trådløst headset. Her skal du bare sikre dig, at headsettet er tilsluttet telefonen, og så kan du ellers lade din telefon ligge i lommen eller tasken uden at skulle tage dig af indviklede ledninger.

 

Ulempe: Bluetooth sluger batteriet på din mobiltelefon

Som oftest kører trådløse headsets over Bluetooth, når de er tilsluttet telefonen. Det er rigtig smart, da det betyder, at du ikke nødvendigvis skal have telefonen liggende lige ved siden af headsettet. Dog har det den store ulempe, at Bluetooth sluger rigtig meget strøm fra mobiltelefonen, så hvis du skal på langfart er det en rigtig god idé at medbringe en powerbank, da telefonen hurtigt vil blive tømt for batteri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here