Home Gadgets Med en signalbooster et det slut med dårlige signaler

Med en signalbooster et det slut med dårlige signaler

1632
0

Du kender det sikkert godt – det med pludselig ikke at have noget signal når du skal bruge din mobil til noget vigtigt. Og i situationen er det svært at komme på noget, der er mere irriterende. Med en gadget som signalbooster er det endelig slut med dårlige signaler og opkald, du ikke kan foretage eller besvare. Lyder det som noget, der vil kunne gøre dit liv nemmere? Så læs med her.

Signalboosteren og dens mange fordele

Dårlig forbindelse og ubesvarede opkald kan være et resultat af mange forskellige faktorer. Der kan være langt til nærmeste celletårn, celletårnet kan være svagt, eller der kan være ting som høje bygninger eller vejrforhold i vejen. Alle disse og mange flere faktorer kan have en dårlig påvirkning på din forbindelse, og i de fleste tilfælde vil en signalbooster kunne redde dette.

En signalbooster til din mobil fås som et cover, du sætter på mobilen. Coveret forstærker den antenne, der allerede er i din smartphone og skaber derfor heller ingen elektromagnetiske bølger. Kort sagt fanger signalboosteren blot signaler omkring dig og sørger for, at du kan bruge det. Derfor kan en signalbooster hjælpe dig med følgende:

  • Undgå ubesvarede opkald
  • Få bedre og hurtigere netværksforbindelse
  • Hent data hurtigere
  • Det koster ikke ekstra
  • Udvider din mobil rækkevide
  • Forlænger din mobils batterilevetid

Hvis det er dit WiFi, den er gal med

Kører din mobils dataforbindelse, som den skal, men er det i højere grad, din trådløse WiFi-forbindelse den er gal med, er en signalbooster til din mobil ikke løsningen. Som regel har de trådløse WiFi-forbindelser god forbindelse, men det er desværre ikke altid tilfældet. Oplever du, at det svage WiFi-signal gør din forbindelse langsommere, eller er det måske endda holdt helt op med at virke, kan du installere en WiFi-forstærker. Denne vil sikre dig et bedre signal, hvor der er behov for det.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here