Home Gadgets Din mobiltelefon kan meget mere, end du måske tror

Din mobiltelefon kan meget mere, end du måske tror

1110
0

Smartphones har efterhånden eksisteret i en del år nu, og det er ret utroligt hvor meget disse telefoner egentligt kan. Der er en hel verden af muligheder, og mange af os kender nok kun til få af dem. Vores smartphone kan tilbyde os meget mere, end vi måske lige går og tror. Selvfølgelig er det de basale egenskaber som kommunikation via telefon, sms, messenger og så videre, som de fleste af os umiddelbart anvender mest. Det er selvfølgelig lidt hele konceptet i en mobiltelefon. Men vores telefoner kan altså opfylde langt flere behov.

Du kan styre hele dit hjem fra din smartphone

Det lyder måske ret underligt og ikke ligefrem som noget, man virkelig behøver i sin dagligdag. Men det er faktisk ret smart, når man tænker nærmere over det. Det er nemlig muligt at ”indrette” sit hjem med elektroniske og trådløse produkter, som du kan styre direkte på din telefon. Et eksempel kunne være, at du har glemt at slukke fjernsynet, inden du tog hjemmefra. Det er super træls at vide, at man bruger unødvendig strøm, når man ikke er hjemme. Men det kan man slippe for ved hjælp af såkaldte wifi stikkontakter. Ved at downloade en enkelt app kaldet Smart Life, kan du tænde og slukke for kontakten uanset hvor du er. Du behøver ikke engang at være hjemme. Den eneste betingelse er dog, at du er tilsluttet wifi på din telefon. Du kan se mere på smartery.dk

Et miljøbevidst hjem

Som så mange af os, kan du måske også ligge genkendende til følgende situationer: Måske har du glemt at slukke lyset i stuen, inden du tager på arbejde? Måske har dine børn ladet fjernsynet stå tændt, mens de selv er i skole? Ville det ikke være rart, hvis du bare kunne slukke for det med et enkelt klik? Det kan du faktisk.