Home Mobil Overvej et gennemsigtigt cover til din iPhone 11

Overvej et gennemsigtigt cover til din iPhone 11

680
0

Det kan være, at du synes, at det lyder grimt med et cover, og du tænker, at du ikke får brug for det. Men et cover er en rigtigt god investering, hvis du ikke vil betale mange penge for at få, din telefon repareret. Det er også en myte, at mobilcovers er grimme, for der findes masser af flotte, og nogen kan man næsten ikke se.

Det er træls, hvis din telefon går i stykker

Alle er enige om, at det er virkelig træls, når ens telefon går i stykker, eller man smadrer skærmen. Det er dyrt, man kan ikke bruge sin telefon imens, og det er åndsvagt, fordi det kan undgås. Men nogle covers, er også meget kluntede, og ser ikke særligt seje ud. Derfor skal du overveje et gennemsigtigt cover. Et gennemsigtigt cover kan du se lige igennem, og du kan derfor stadigvæk se Apples logo, og bagsiden af din telefon.

Det er især vigtigt at have et godt cover, hvis du har en nyere telefon som en iPhone 11. Det er fordi, at jo nyere en telefon er, jo dyrere er det at få skærmen skiftet. Et cover til iphone 11, kan derfor være en rigtigt god investering, og kan spare dig for mange penge. Et iphone 11 cover kan være mange ting. Du kan få både farvede og gennemsigtige, og du skal vælge det, som du synes er pænest.

Få mest muligt ud af din telefon

En telefon er en dyr ting, og det er derfor meget vigtigt at passe på den. Det kan du gøre på mange måder, men den vigtigste er, at du har et godt cover på den, og måske også et panserglas. På den måde holder din telefon i så lang tid som muligt, og du får mest for pengene.