Home Gadgets Guide: Gadgets til studiestart

Guide: Gadgets til studiestart

1526
0

Selvom det ikke er til at tro, så er sommeren snart slut. Vi nærmer os studiestart med alt, hvad det indebærer af undervisning, hjemmearbejde og eksamen. Studiestarten har det som regel med at føles rimelig uoverskuelig, men faktisk kan du gøre skolen lidt nemmere med et udvalg af gadgets. Læs med her for at finde ud af hvilke gadgets, der kan være uundværlige, når du igen skal tilbage på skolebænken.

De gode noter er alt afgørende

Det kommer nok ikke som noget chok, at du bare ikke kan komme igennem studietiden uden en computer. Meget af ens undervisning har på den ene eller anden måde en interaktion med computeren. Det kan være i form af forskellige programmer, apps, tekstarbejde eller dokumenter. Mange bruger særligt deres computer, når de skal tage noter, så det hele er samlet og nemt at finde rundt i.

Men selvom det er hurtigt og nemt at skrive alle ens guldkorn ned på et tastatur, så er det faktisk ikke den mest optimale måde at tage noter på. Undersøgelser viser nemlig, at man husker vigtige informationer bedst, hvis man får dem illustreret via sin håndskrift. Det er dog ikke altid lige praktisk og nemt, da de håndskrevne noter kan virke langt mere uoverskuelige end de digitale. Nogle gadgets gør det muligt at overføre sine noter fra håndskrift og direkte over på sin computer eller smartphone. Dette er et glimrende redskab til de studerende, da det kombinerer de vigtige håndskrevne noter med de overskuelige digitale. Samtidig er det her muligt at lave små illustrationer og andre tegninger, der ofte kan være nødvendige i undervisningen.

Øg din koncentration

De gode noter er ikke nok til at sikre den optimale studietid. Den gode koncentration kan være alfa omega, og for mange kan en meget vigtig gadget her være høretelefoner. Sidder du og arbejder offentligt, på en café eller et bibliotek, er det smart at kunne hive nogle høretelefoner op for nemmere at kunne koncentrere sig og ikke blive forstyrret af andre omkring en. Og omvendt skal du se en dokumentarfilm, eller koncentrerer du dig bedst, når du hører musik, er det smart at kunne bruge høretelefoner til det.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here