Home Øvrigt indhold Sådan kan du bruge din mobil til at kickstarte dit vægttab

Sådan kan du bruge din mobil til at kickstarte dit vægttab

549
0

Er du ikke tilfreds med tallene på vægten, og er du fast besluttet på, at nu skal det være? Det kan være en udfordring at komme i gang med et vægttab. Heldigvis er der en række ting, du med fordel kan gøre for at komme rigtig godt fra start. Læs med videre og lad dig inspirere af, hvordan du kickstarter dit vægttab ved hjælp af din mobiltelefon.

Du kan tracke din træning med mobilen

Vidste du, at du kan benytte din mobiltelefon til at tracke din træning? Det er smart, hvis du eksempelvis vil løbe en tur og har brug for at vide, hvor langt du har løbet. De fleste moderne mobiltelefoner er også udstyret til at kunne tælle dine daglige skridt, så jagten på de famøse 10.000 skridt bliver endnu nemmere.

Selv brugen af træningsmaskiner kan diverse apps hjælpe dig med at tracke. Du kan læse mere om eksempelvis romaskinerne på forbruger-guide. Romaskinen er en alsidig og utrolig effektiv træningsmaskine, hvor du kan forbrænde mange kalorier og opbygge muskelmasse på én og samme tid.

Lav madplan og indkøbsliste i noter

Har du også svært ved at holde dig fra fristelser, når du handler? Så kan du gøre det lidt nemmere for dig selv ved at lave en madplan og handle ind én gang om ugen. På den måde kan du spare tid og styre udenom fristelserne i supermarkedet. Madplanen kan du med fordel lave i noter på din telefon. Så har du den med dig, uanset hvor du er.

Hent træningsapps og få masser af inspiration

Går du død i din træning, fordi du ikke ved, hvilke øvelser du skal lave? Der findes et stort udvalg af træningsapps, der tilbyder træningsprogrammer og inspiration til øvelser, som du frit kan lade dig inspirere af. Det gør træningen nemmere, sjovere og mere effektiv.