Home Udstyr Sådan bliver du smart på nettet

Sådan bliver du smart på nettet

935
0

Med teknologiens store fremskridt er der fulgt sociale medier med. Især ungdommen nyder denne mulighed, da den har evnen til at samle flere mennesker ed nogensinde før – verden over. Men også ældre mennesker, der ikke er opvokset med disse smarte funktioner, er også flittige brugere af internettet. Men faktisk er det ikke alle, der er lige gode til det – hverken unge eller ældre. Derfor kan du her blive lidt klogere på, hvordan du bliver en bedre internetbruger.

Sørg for at have det rigtige udgangspunkt

Når man bruger internettet en del, er det naturligvis også vigtigt, at du er opdateret med de rigtige ting. Det handler ikke bare om at have den nyeste telefon, for tilbehøret spiller også en væsentlig rolle. Du kan finde lige præcis det iPhone tilbehør, der passer dig, og gøre oplevelsen både lettere og mere komfortabel for dig selv.

Husk tonen

Det er ikke alle, der er bevidste om, at det, de skriver, kan nå ud til rigtig mange mennesker. Digitale medier evner også at skabe debat uden at deltagerne behøver at se hinanden – og det kan gøre det lettere at komme frem med sit budskab, hvis det ikke er noget, man ellers kan lide. Men det har også en bagside. Mange glemmer nemlig den gode tone, når frustrationen tager over. Men som i virkeligheden skal man huske den gode tone uanset hvor uenig man er.

Et andet godt tip er at tænke over ens privatindstillinger og om, hvilke billeder man slår op. Som sagt kan det nå ud til mange mennesker, hvis man ikke lige kender til privatindstillingerne. Overvej derfor altid, hvem der kan se og dele dine opslag, så du ikke får en kedelig oplevelse. Du kan også nemt finde guides til det enkelte medie, som typisk findes under ”indstillinger”.