Home Computer Sådan passer du bedst på computerens batteri

Sådan passer du bedst på computerens batteri

1219
0

Der plejer ikke at være de helt store retningslinjer for, hvordan man passer på sit batteri til computeren. Alligevel er der nogle ting, man bør tage højde for, når man snakker om batteriets holdbarhed. Uanset hvor godt man passer på sin computer og batteriet, kan man ikke undgå, at batteriet bliver dårligere over tid. Dog er flere ting, du kan gøre for at få dit batteri til at holde i så lang tid som muligt.

Husk at slukke computeren

Man hører ofte, at man bør vente med at oplade sin computer, indtil batteriet er helt afladt. Sådan er det ikke længere. Den type batteri, som anvendes i de fleste computere i dag, har faktisk meget bedre af at blive ladet op, når batteriet stadig har strøm. Næste gang advarselssignalet dukker op på skærmen, hvor der står, at din bærbar snart løber tør for strøm, bør du tilkoble din computer til opladeren. Batteriet i din computer har heller ikke godt af at blive ladet op til 100% hver gang. Det er yderligere en god idé at slukke din computer, inden du klapper den sammen. Undgå derfor så vidt muligt slumre-tilstand, selvom det er nemt og hurtigt, da batteriet vil have bedre af, at du slukker computeren helt.

Undgå at computeren bliver alt for varm

Du bør så vidt muligt også undgå, at din computer bliver alt for varm. Computeren bliver oftest alt for varm, hvis ikke den kan blive nedkølet gennem blæserne, som sidder under computeren. Du kan holde computerens temperatur nede ved at sørge for, at blæserene ikke er tildækkede. Stil derfor din computer på et stabilt underlag som for eksempel et bord eller et computerbræt fremfor at placere computeren på dine lår, et tæppe eller en dyne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here