Home Øvrigt indhold Udstyr til den store have

Udstyr til den store have

775
0

Enhver have er unik, og derfor er det nødvendigt, at man bruger noget tid på at lære den at kende. Det er ikke sikkert, at man har helt styr på, hvor ofte hækken skal klippes og blomsterne vandes fra start af, men jo mere tid man bruger derude, jo hurtigere vil man finde ud af det. Hvis du har en stor have, så er der dog nogle ting, som næsten altid vil være en hjælp. Ofte kræver det nemlig lidt ekstra udstyr at pleje en større have, og det kan du læse mere om her.

Derfor skal du anskaffe dig en flishugger

Hvis du har en stor have og vil være helt sikker på ikke at gå ned på udstyr, så er det måske en flishugger, du skal have fat i. Med den kan du nemlig fremstille din helt egen flis, som både kan bruges i blomsterbede og til at lave stier og gangsystemer med. Maskinen skal som oftest monteres på en traktor, men så er du også klar til at komme i gang. Du kan få mere nyttig information om flishuggere på https://www.dk-tec.dk/maskiner-til-skov-og-trae/komposter-flishuggere.html.

Hvad med en havetraktor?

En flishugger er helt perfekt til at skabe flotte og dekorative blomsterbede, men der er garanteret også andre ting, som du kan få brug for til haven. Hvis du har en stor græsplæne, så kan du for eksempel købe dig en havetraktor, så du slipper for at bruge mange timer på at trave rundt med en almindelig græsslåmaskine. Det kan måske godt virke som lidt meget at købe en havetraktor, der kun skal bruges i en enkelt have, men så kan du og dine naboer måske lave en aftale om, at I køber en sammen. Så slipper den for at stå og samle støv i haveskuret, og I kan også være flere om betalingen.