Home Øvrigt indhold Slip for tidsregistrering i din virksomhed og spar en masse tid

Slip for tidsregistrering i din virksomhed og spar en masse tid

733
0

Tidsregistrering i en virksomhed er ofte en utrolig besværlig og tidskrævende opgave, som tager hårdt af den enkelte virksomheds ressourcer i form af arbejdstimer. Disse arbejdstimer kunne helt sikkert være brugt et andet sted, da der ofte er travlt i en virksomhed, og derfor er det irriterende at skulle bruge så lang tid til på tidsregistrering. Hos www.easytime.com/da/ har de netop løst dette problem for dig. De har nemlig udviklet et nemt og overskueligt værktøj, der skal give mere tid i din virksomhed.

Det nemme og overskuelige værktøj kaldes Easytime tidsregistrering-software. Softwaren fungerer rent faktisk både online og som app. Det smarte ved denne software er, at den konstant varetager din virksomheds tidsregistrering, så du ikke selv behøver at holde styr på det. Softwaren kan fungere godt i både mindre og større virksomheder uanset medarbejderantal. Med Easytimes tidsregistrering-software er det også muligt at tilkoble andre programmer, som også kan være med til at gøre din hverdag i din virksomhed endnu nemmere.

Registrering af arbejdstimerne i en virksomhed kan være en meget langsommelig proces. Det kræver et kæmpe overblik, tager lang tid og bliver hurtigt meget forvirrende og kaotisk. Netop derfor kan det være en ideel ide at samle tidsregistreringen online på en app, så du på den måde slipper for det og samtidig har styr på, at det bliver lavet ordenligt. Der er både fordele for dig, som er arbejdsgiver, og dig, som er medarbejder. Eksempelvis får du et overblik over dit tidsforbrug i løbet af hver enkelt arbejdsdag, du kan se planlagte opgaver og dokumentere dit arbejde online, du kan se dit ferie- og afspadseringssaldi, og du slipper for at være nødsaget til at indlevere timesedler på dit kontor. Som arbejdsgiver vil du også opleve, at planlægning af fremtidige opgaver bliver meget nemmere, idet du får et bedre overblik over aktuelle projekter i virksomheden.