Home Udstyr Shop alt i elektronik og gadgets hos Av-Cables.dk

Shop alt i elektronik og gadgets hos Av-Cables.dk

907
0

Av-Cables.dk sælger alt i enheder, afspillere, kabler, højtalere, gadgets og meget mere. Læs om hurtige Acces Point og om AirPods etui cover her.

Se nærmere på Access Point

Hos Av-Cables.dk kan du finde mange forskellige slags enheder, og hvis du skal bruge en enhed til at udvide Wi-Fi forbindelsen, så er det en Access Point, du skal bruge. Sådan en enhed skal tilsluttes din router med et netværkskabel og så kan den selv udsende det samme Wi-Fi signal, som routeren udsender. Det er smart, hvis du har et signal, som ikke rækker hele vejen ind i stuen eller ovenpå eller hvordan, det nu ser ud hos dig. Så kan du tilslutte en Access Point, som forstærker og udvider signalet. Der findes mange forskellige modeller til forskellige hastigheder, og alt efter om du skal bruge 300 Mbps, 450 Mbps eller 1200 Mbps så kan du finde den helt rette model i butikken. Du skal nok kunne finde de helt perfekte modeller til gode priser i butikken. Læs mere om Access Point på www.av-cables.dk.

Få god lyd, når du er på farten

Hvis du leder efter et smart Apple AirPods etui cover, så kan du finde mange forskellige på Av-Cables.dk, hvor der er både ultra tynde og de lidt mere robuste silikone covers. Etuiet til Apples Airpods er også deres trådløse oplader, og derfor indeholder dette etui noget elektronik, som ikke har super godt af at blive kastet rundt med på asfalt og brosten. Derfor kan det være en god ide at beskytte etuiet med et cover i silikone, for på den måde kan du sikre dig, at det kan klare nogle stød. Et Airpods etui cover beskytter også imod ridser, og det vil helt sikkert hjælpe dig med at holde dit etui i god stand. Et cover til Airpods etuiet kan også fås med karabinhage, sådan at du let kan koble det til dine nøgler eller sætte det i bælteremmen. Det er smart, for på den måde kan du let holde styr på etuiet, så du ikke taber det.