Home Øvrigt indhold Brug ikke alle dine penge på mobilen

Brug ikke alle dine penge på mobilen

662
0

Der er mange ting i dag, der koster penge. Mange af de ting har vi svært ved at undvære. Det gælder blandt andet mobilen. De fleste mennesker har en mobiltelefon i dag, og de færreste kan klare sig uden. Vi er simpelthen blevet for vant til, at vi hele tiden har mulighed for at komme i kontakt med omverdenen.

Men selvom du er nødt til at have en mobil og dermed de udgifter, der følger med, så kan du godt tænke økonomisk. Du behøver ikke at bruge alle dine penge på din mobil.

Billig mobiltelefoni

”Mobiltelefoni forudsætter du har en mobiltelefon og et mobilabonnement (et aktivt SIM-kort). Billig mobiltelefoni er så en funktion af at købe mobiltelefoner til fornuftige priser og samtidig have et billigt mobilabonnement, der passer til dit mobilforbrug og behov”, Nicolas Fredriksen, Telepristjek.dk.

Du kan altså sagtens holde din mobiltelefoni nede på et billigt niveau. Hvis du sørger for at finde en mobil til en god pris, og du ikke har et alt for dyrt mobilabonnement, så er det ikke så dyrt.

Det kan være, at du så ikke kan få den nyeste model. Du kan være nødt til at købe en lidt ældre model, når du køber mobil. Men de lidt ældre kan stadig meget.

Mobiltelefoni indeholder mange ting

Hele området mobiltelefoni er endnu større end køb af mobil og det løbende mobilabonnement. Der er mange andre ting, der har at gøre med din mobil, som kan koste penge.

Går din mobil i stykker, skal du måske have den repareret. Det kan også være, at du gerne vil have et fedt cover eller noget andet udstyr til den.

Vil du gerne fylde din mobil med smarte apps, så kommer du måske også af med nogle penge til det. Mange apps er gratis, men nogle af dem koster penge.

Det er altså ikke kun i forhold til mobilkøb og mobilabonnement, du skal tænke dig om. Hvis du vil holde din mobiltelefoni billig, skal du tænke over alle dens aspekter.

Få flere penge til andre ting

Tænker du dig godt om med din mobil, så smider du ikke penge ud ad vinduet. Du bruger ikke penge på noget, som du sagtens kunne have undværet. Som konsekvens af det kommer du til at have flere penge til andre ting.

Du kan måske ikke undvære en mobil, men du kan godt leve uden at have den nyeste model.

Når du har mobil, kan du ikke undvære et mobilabonnement. Men du kan sørge for, at du vælger et, der passer præcis til dit forbrug. Betaler du for et for stort abonnement, så betaler du for noget, du ikke bruger. Taler du fx kun i mobil i 1 time om måneden, så er der ingen grund til at betale for 4 timers tale. Der findes mange forskellige abonnementer på markedet, så du kan nemt finde et, der passer til dit forbrug.

Kan du holde dig til de gratis apps og undvære ekstra tilbehør, kan du nøjes med at betale for selve mobilen og abonnementet til den.