Home Udstyr Badmintonånd? Læg mobilen i lommen og kom i gang

Badmintonånd? Læg mobilen i lommen og kom i gang

947
0

Du har svunget en ketcher i luften og ramt fjerbolden, så den ramte modstanderens side, og du fik et point. Du har siddet på sidelinjen og kigget på, mens andre har spillet badminton. Eller en helt tredje ting, der har gjort, at du er blevet forelsket i badminton. Så er det jo ingen anden sag for det, end at prøve det. Bortset fra, at du får brug for det rigtige udstyr, hvis du skal til at gå til badminton. Udstyret har stor betydning for, hvordan du udvikler dig i din træning, så det er vigtigt at have det rigtige.

Badminton ketcheren

Når du starter, skal du selvfølgelig bruge intet mindre end en badminton ketcher. Badminton ketcheren er et vigtigt redskab, når du spiller. Dels fordi du ikke kan spille uden, og dels fordi der findes mange forskellige, der kan have indflydelse på dit slag. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at finde én, der ligger godt i din hånd og som hverken er for tung eller for let.

Badmintontaske

Alt afhængig af, om du tit går til badminton og træner hver dag, eller om du kun træner en-to gange om ugen, så skal du have en badmintontaske, hvori du kan have dine ting. Hvis du ikke træner så tit, kan det være, at du bare har brug for en badmintontaske med et eller to rum i. Men hvis du ofte træner, har du nok brug for en større taske med lidt flere rum, hvor du kan have flere ting i. Du kan finde et stort udvalg af gode badmintontasker, for at finde den, du skal bruge.

Sko til badminton

Når du spiller badminton, har du det med at hoppe lidt frem og tilbage over gulvet, så du kan ramme fjerbolden, inden den rører jorden. Derfor har du brug for nogle gode sko, du ikke glider i. De skal kunne stå fast på gulvet, og have en god styrke. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan de sidder på dine fødder, da de ikke skal være for store eller for små.