Home Mobil Ny iPhone er den mest hyppige låneårsag på nettet

Ny iPhone er den mest hyppige låneårsag på nettet

1197
0

Der er mange danskere, der sætter pris på at have den seneste iPhone. Faktisk er der så mange, der går meget op i det, at det har udviklet sig til at være den mest hyppige låneårsag på nettet – og det siger en del. Der bliver nemlig optaget flere tusinde lån om ugen i Danmark, hvoraf en stor del af dem optages for at finansiere købet af en ny iPhone fra Apple.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at alle køb af nye iPhones foretages for lånte penge, men en stor del af dem er dog købt for penge, der er lånt hos diverse långivere på nettet. Samtidig er der også mange, der indgår en ordning med deres teleselskab om at betale i små afdrag fordelt over 6, 12 eller 24 måneder ved siden af deres abonnement. Klik her.

Hvorfor låner danskerne til køb af iPhones?

Der er flere årsager til, at der er så mange danskere, der vælger at låne penge til at købe en ny iPhone. Nogle har blot en stor interesse for elektronik og som følge af dette, så vil de altid gerne have det seneste elektronik på markedet. Det er derfor, de vælger at optage et kviklån, minilån eller lignende, så de er garanteret, at de altid har den nyeste iPhone.

For andre handler det om, at de anser det som værende et statussymbol at have den nyeste iPhone. De mener ikke, at der er status i, at have en model, der f.eks. er et par version for gammel, indtil de selv har sparet sammen til at købe en ny iPhone. Derfor vælger de i stedet at optage et kviklån til at finansiere købet – om det er klogt eller ej, kan diskuteres.

I og med, at hver anden dansker har en iPhone i dag, så er iMessage og FaceTime også blevet en stor del af, hvordan vi kommunikere med hinanden. Derfor er det vigtigt for folk, at de har en iPhone og ikke en Huawei el.lign. For at sikre, at de har råd til de dyre smartphones fra Apple, så de har samme telefon som omgangskredsen, så vælger de at låne penge.

Hvorfor ikke finansiere via sit teleselskab?

Der er – med garanti – mange, der undrer sig over, hvorfor folk ikke blot vælger at finansiere købet af en ny telefon rentefrit hos deres teleselskab. Det kan der være flere årsager til. Typisk kan du kun finansiere én telefon ad gangen, og det er ikke alle, der når at betale deres telefon helt ud, inden der kommer en ny – det gør der nemlig næsten hvert år.

For andre handler det om, at de f.eks. har fundet et rigtig godt tilbud på telefonen, hvis de køber den kontant. Hos de mange teleselskaber har de nemlig en tendens til at skrue lidt op for prisen af telefonen, hvis du vælger at betale den af over en rum tid i stedet for at betale det fulde beløb med det samme, og derfor kan det nogle gange være billigere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here