Home Øvrigt indhold Når tøjet skal være klar, parat og instaværdigt

Når tøjet skal være klar, parat og instaværdigt

842
0

Vi ved det alle sammen, og vi kan ikke komme uden om det, hvad end vi gør. Det er ganske enkelt umuligt at benægte, og så er det noget, som man, hårdt, men sandt må sige, at vi bare skal lære at leve med. For det forholder sig nemlig sådan, at verden er mere digital end nogensinde før. Det kommer nok og forhåbentligt ikke som et chok for dig. For det er mildest talt umuligt at benægte.

Denne digitale verden fører mange ting med sig. Det er blandt andet ikke muligt at begå sig i verden længere uden at det har digitale følger. Når det bliver skitseret og malet sort på hvidt, så kan det virke skræmmende. Det er også sådan, at mange får det til at lyde. Men her tager man ganske fejl. For det er en proces og en udvikling der har langt flere fordele end ulemper med som følge.

Mobilerne, de er overalt. De er alle mands eje, og de gør mange ting nemmere. Mobilen har også gjort kameraet til alle mands eje, og det gør det muligt for alle mennesker at dokumentere alle øjeblikke så nemt som ingenting. Hvorfor ikke gøre disse øjeblikke bemærkelsesværdige og værd at se tilbage på?

Tøjet der gør de fotograferede øjeblikke bemærkelsesværdige og værd at se tilbage på

Dette tøj findes skam også. Heldigvis forholder det sig også sådan, at tøj er en sag så individuel som mennesker er forskellige. Derfor er det altså ikke et specifikt stykke tøj eller et specifikt mærke, der er det eneste der dur. Det er i stedet tilstanden og den måde, som man præsenterer tøjet på.

Tøjet skal være værd at tage på, dele og være stolt af. Det bliver det kun, hvis det ser ordenligt ud i udtrykket. Hold udstillingstøjet glat og præsentabelt med en tøjdamper. På denne måde er tøjet klar til at blive udstillet, om det er i et decideret showroom, på gaden eller over mobilen. For mobilen og de sociale medier er intet mindre end denne verdens udstillingsvindue.