Home Gadgets Fyld dit hjem med noget x-factor

Fyld dit hjem med noget x-factor

1403
0

Er du vild med god lyd, fed elektronik og seje gadgets? Har du overhovedet nogle fede gadgets i hjemmet? hvis nej kan du jo passende overveje, om det ikke er ved at være tid til at fylde dit hjem med noget x-factor. Selv dine gæster vil blive misundelige i en grad, så de stadig vil tale om det dagen efter.

Støvsug med mobilen

Vi kender alle sammen til følelsen af, at vi nu igen skal støvsuge. Vi synes det tager lang tid, det skal gøres igen og igen og det larmer. Men hvorfor ikke bruge tiden på familien eller noget andet sjovt i stedet for ? Du kan nu få denne smarte gadget, hvor gulvene gøres rent med et enkelt tryk på mobilen. Med en app er det muligt at kontrollere robotstøvsugeren fra mobilen både indenfor og uden for hjemmet. Støvsugeren kan støvsuge alle rum på en etage samt den genoplader sig selv undervejs.

Sikkerheden bliver samlet

Noget der betyder allermest for en familie er tryghed i hjemmet. Noget af det, der skaber allermest tryghed er alarmsystemer. Med en ny gadget er det muligt at samle alle hjemmets smarte funktioner i én app. Her har du mulighed for at slå alarmen til og fra, låse hoveddøren op og tjekke, om den er låst, når man går hjemmefra. Derudover fungerer den også som et almindeligt sikkerhedssystem med funktioner som sirene, røgalarm, bevægelses- og videosensorer. Der er mange forskellige muligheder og forskellige pakker, som du har mulighed for at vælge i mellem afhængig af dine behov og hjemmets størrelse.

WIFI badevægt

Hvem kan undvære en badevægt? Måske dem med en lav / middel BMI, men os der altid er på grænsen mellem det acceptable og uacceptable har gerne et behov for at veje sig et par gange om ugen. Og nu når man alligevel skal investere i en badevægt kan man jo ligeså godt investere i en smart en af slagsen. Du kan nu få denne smarte gadget, hvor du, ud over din vægt, har mulighed for at aflæse din fedtprocent, hvilepuls og luftkvaliteten i dit hjem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here