Home Udstyr Find en computerbakke til din bærbar computer

Find en computerbakke til din bærbar computer

2165
0

Ligger du ofte i sengen og ser netflix med din computer oven på dynen? Eller placerer du din computer på lårene, når du sidder i sofaen og arbejder eller surfer rundt på nettet? Bemærker du, at din computer bliver varm, når du har brugt den? Så bør du finde dig en computerpude eller en computerbakke, hvorpå du kan placere din bærbar computer, når du ikke arbejder fra skrivebordet.

Hvordan virker en computerbakke?

Når du sidder i sengen eller på sofaen med din computer placeret på dit skød, vil du blokere for blæserne, der sidder under din computer. Blæserne sørger for, at din computer bliver kølet ned. Når computeren ikke får en ordentlig nedkøling, vil den blive varm. Det er usundt for computeren at blive varm, og den kan tilmed brænde sammen, hvis den ikke bliver nedkølet. Batteriet kan også tage skade og blive dårligt. Desuden er det også usundt for dig at sidde med en varm computer på skødet. Der er lavet undersøgelser vedrørende, at en varm laptop kan skabe forandringer i huden, hvis lårene ofte bliver udsat for den varme laptop.

En computerbakke giver et stabilt og fast underlag til din bærbar computer og tillader, at blæserne har fri passage. Dette medvirker, at computeren kan blive nedkølet. Og dine lår vil herefter ikke blive udsat for varme fra computeren. Et computerbræt er altså en god løsning for både dig og din computer.

Computerbakke eller computerpude?

Laptray, computerbræt, pude, eller bakke? Computerbakker bliver kaldt forskellige ting, og der findes faktisk også forskellige typer bakker og puder til din computer. Vil du gøre det behageligt for dig at sidde med computeren, kan du vælge en computerpude, som er et bræt til computeren, hvor der er en pude under. Bliver din computer meget varm, uanset om den står på et fast underlag eller ej, kan du vælge en computerbakke med indbygget blæser.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here