Home Øvrigt indhold Få flere kompetencer og faglig udvikling

Få flere kompetencer og faglig udvikling

965
0

Arbejdsmarkedet søger konstant ny- og ikke mindst højtuddannede medarbejder, som kan løse svære arbejdsopgaver. Medarbejder stilles løbende overfor større krav til at skulle udvikle deres kompetencer og blive opdateret med ny viden, der kan holde virksomhederne konkurrencedygtige og produktive. Det kan være en udfordring at være opdateret med ny viden hele tiden og det virke meningsløst, hvis man allerede har en stor bagage af kompetencer. Hvis du vil være mere eftertragtet på din arbejdsplads eller din fremtidige arbejdsplads, så læs med her og få inspiration til at komme i gang med at få udviklet dine kompetencer.

Velkvalificeret arbejdskraft er i høj kurs

Danmark har brug for velkvalificeret arbejdskraft med kloge hoveder og hænder til at løse udfordrende arbejdsopgaver og skabe vækst. Produktivitet og konkurrenceevne er to nøgleord, som svæver højt på arbejdspladserne, hvor virksomhederne prøver at tilpasse sig et foranderligt arbejdsmiljø. Det samme gælder deres medarbejder, som ofte må omskoles for at være opdateret med den nyeste viden. I Danmark er det aldrig for sent at blive omskolet, da vi tilbyder mange muligheder for videreuddannelse. Vores velfærdssamfund giver rig mulighed for, at vi kan blive ved med at uddanne os og få den nyeste viden på flere fagområder. Dog holder det nogle tilbage at videreuddanne sig, hvis man allerede har en god eller længere uddannelse. Den tankegang skal glemmes og i stedet skal det ses på som en god investering, at få flere kompetencer på ens CV, da man kan fremtidssikre sig på et arbejdsmarked.

Få bredere teknologiske færdigheder

Teknologi er rammesættende for mange arbejdspladsers daglige arbejdsgang og måde at løse arbejdsopgaver på. Den teknologisk udvikling har indflydelse på, at arbejdspladserne løbende må tilpasse nye teknologiske bølger og dertilhørende muligheder samt trusler. Som virksomhed søger man også medarbejder med stor viden inden for den nyeste teknologi på markedet, da teknologi indgår i mange af vores daglige arbejdsprocesser. På DTU kan du udvikle dine fagligheder og kompetencer inden for management og teknologistyring. Med en uddannelse inden for MBA kan du stå stærkere inden for det teknologiske felt på din arbejdsplads og blive skarp i håndtere presset situationer. Få en fornyet værktøjskasse med kvalifikationerne og viden inden for, hvordan du bedst fremtidigt kan håndtere ustabile situationer. Med et undervisningsforløb beriges du med viden inden for en bred vifte af teknologi og får større kendskab til dine egen styrker og svagheder. Det giver ligeledes en række ledelsesværktøjer, som gør du kan tænke ud af boksen, når du har brug for det.

Få udvidet din kommunikationskompetencer

Kommunikation er brugbart for alle virksomheder og er et arbejdsområde, som altid vil være vigtig at beherske. Uanset om du arbejder med kommunikation til dagligt eller kunne tænke dig at forbedre dine kommunikative færdigheder, så er det ikke for sent at starte i dag. En kommunikationsuddannelse kan du bidrage med en bred vifte af viden inden for kommunikative metoder og værktøjer, som kan være anvendelig til at håndtere dit nuværende job. Med den nyeste viden inden for det kommunikative felt, kan du komme ud med en stærk baggrund og have et større strategisk blik på diverse kommunikationsopgaver. Du kan få forbedret din gennemslagskraft i forhold til tekstforfatning, strategier og ikke mindst til at levere stærke budskab og meget mere. Så kom i gang i dag med fornyet kommunikations kompetencer og bliv uundværlig på din nuværende eller fremtidige arbejdsplads.